Policia Local

TDB_Alerta

TDB_Alerta és l’aplicació de l’Ajuntament de Torredembarra per alertar en menys d’un segon a la Policia Local davant de qualsevol situació d’inseguretat. Es tracta d’una eina per millorar la seguretat i la col·laboració ciutadana a través d’una comunicació més ràpida i més eficient amb la Policia Local.

L’ús d’aquesta aplicació està pensat per a casos d’emergència i de risc greu i que s’ha adaptat a la realitat del propi municipi. Es tracta d’una eina viva que evolucionarà segons les necessitats. Es pot descarregar tant al Google Play com a l’App Store.

L’aplicació disposa de tres àmbits: ciutadania, establiments comercials i membres de la Policia Local, la qual cosa permetrà enviar missatges dirigits als grups concrets, segons el seu contingut. S’ha realitzat en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Una vegada descarregada l’aplicació al mòbil cal crear un perfil d’usuari o usuària, una petició que validarà la mateixa Policia Local després de comprovar les dades personals introduïdes.