Acció Social i Igualtats

Programa treball i formació - Entitats locals, anticipada 2023

Aquesta subvenció està destinada a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, sobretot aquelles que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral. Tot plegat es fa a través d'actuacions de contractació laboral, de formació i d'acompanyament que impulsa i subvenciona el Servei Públic de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). 

 

 

Els contractes de treball són de 12 mesos a jornada completa, a més també s'ofereix formació i acompanyament a les persones admeses. L’Ajuntament de Torredembarra ha contractat 5 aspirants en aquesta convocatòria, 4 persones com auxiliars administratius i 1 persona com dinamitzadora juvenil

La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:

  • MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • DONA: dones en situació d'atur (s'inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).