Esports

Què oferim

La Regidoria d’Esport treballa conjuntament amb les diferents associacions i clubs esportius torrencs per tal de potenciar l’esport a Torredembarra i oferir una gran varietat esportiva al municipi.

Els esports que podreu practicar a La Torre són: ball de saló, botifarra, dòmino, pesca esportiva, petanca, rem, atletisme, boxa, biketrial, rocòdrom, fitkidance, rítmica, voleibol, excursionisme, vela, natació sincronitzada, natació, patinatge artístic, pentatló, tennis, pàdel, equitació, karate, taekwondo, escacs, billar, futbol, bàsquet, futbol sala, futbol platja, ciclisme… Com podeu observar, una gran varietat d’esports per escollir i practicar al nostre municipi.

La Regidoria d’Esport dóna suport als cursos, esdeveniments i iniciatives d’aquestes associacions i clubs esportius torrencs. A més, organitza altres esdeveniments al llarg de l’any. Com a exemple: la Pedalada Popular, Mediterrean Race, Travessia Nedant Torredembarra Memorial Fermí Morera, Campionats Futbol Platja, Circuit Vichy Catalan, Cros Popular Vila Torredembarra, Festa de l’Esport, Bicicletada Sant Esteve….

Us convidem a demanar informació al formulari de contacte de la pàgina web o a cadascuna de les associacions i clubs esportius per conèixer més sobre l’oferta esportiva a Torredembarra.