Joventut

Garantia Juvenil

Image
Joves saltant

Tens entre 16 i 29 anys, no estudies i busques feina? Aprofita el programa europeu Garantia Juvenil, ple d'oportunitats de formació i d'inserció al mercat laboral, emprenedoria i mobilitat internacional per treballar dins de la UE.

Abans, has de tenir el certificat de Garantia Juvenil de Catalunya Si tens DNI o certificat digital, el pots baixar directament per internet. També pots fer el tràmit presencialment a l'Oficina de Treball.

Al Punt d'Informació Juvenil de Torredembarra t'ajudem a treure-hi tot el suc a la Garantia Juvenil, de la mà d'un assessor laboral que t'informarà i et guiarà. A més, aquest servei també t'ajudarà, per exemple, a redactar un bon currículum i a la recerca activa de feina.

A més, si tens un títol (pot ser universitari, d'FP, oficialment reconegut o un certificat de professionalitat), potser pots optar a un contracte en pràctiques per treballar a l'Ajuntament de Torredembarra. Hi ha aquesta possibilitat gràcies a un acord amb el Consell Comarcal del Tarragonès i, entre altres requisits, has d'estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.