Participació ciutadana

Modificació del Reglament de l'ús dels horts socials i ecològics de Cal Dània

Image
Horts ecològics de Cal Dània
Peu de foto
Horts ecològics de Cal Dània. Foto: Anna F.

Consulta pública prèvia sobre la modificació del reglament sobre l’ús dels horts socials i ecològics de Cal Dània. L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Sostenibilitat, ha posat en marxa aquest procés amb un termini de participació que va del 29 d’abril al 27 de maig. 


Objectius del procés

L’objectiu de la modificació és adaptar el text legal a les necessitats actuals de Torredembarra i a la normativa vigent. Concretament, actualitzar i agilitar el sistema d’ocupació dels horts que queden lliures amb la llista d’espera per evitar horts buits durant un llarg espai de temps i no demorar l’espera de les persones interessades.


Com i quan es pot participar

1. Consultar l’actual Reglament sobre l'ús dels horts socials i ecològics de Cal Dània al Portal de Transparència en aquest enllaç

2. Enviar les aportacions per incorporar a la modificació del reglament per correu electrònic a sostenibilitat@torredembarra.cat

3. Termini per participar: del 29 d’abril al 27 maig de 2024.


Tramitació després de la consulta prèvia

El procés que ara s’obre és el període de consulta pública prèvia que determina la llei. Les aportacions de la ciutadania s’estudiaran a la Comissió d’Estudi de modificació del reglament sobre l’ús dels horts socials i ecològics de Torredembarra. Posteriorment, la proposta d’ordenança es portarà a aprovació al ple de l’Ajuntament i, una vegada aprovada, estarà en exposició pública, període en el qual es podran presentar al·legacions.