Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra.
Peu de foto
Vehicle de la Policia Local de Torredembarra. Foto: Anna F.

Tres detinguts per robatoris amb força

Policia Local
Data de publicació: 09/02/2024

Tres homes detinguts per la Policia Local de Torredembarra com a presumptes autors de robatoris amb força el 5 de febrer passat, a la urbanització Marítima i a les instal·lacions del parc de bike trial.

La primera detenció es va produir al voltant de tres quarts de quatre de la tarda, al carrer del Cap de Sant Sebastià. La Policia Local havia rebut avís d’una alarma que havia saltat en un habitatge i que les càmeres de seguretat havien detectat la presència d’un individu. A l’exterior de l’habitatge, la policia va trobar diversos objectes amagats com ara roba, petits electrodomèstics, eines, etc, i diversos panys forçats. En aquell moment, va arribar un jove que era la mateixa persona que havia sortit a les imatges de la càmera de seguretat al·legant que ell vivia a l’habitatge. Es dona el cas que l’habitatge havia estat ocupat però havia quedat desallotjat aquell matí i l’alarma de la nova propietat havia estat connectada. El jove va quedar detingut.

Unes hores més tard, al voltant d’un quart de dotze de la nit, la Policia Local va detenir dos homes veïns de Torredembarra que havien entrat al parc de bike trial. Tots dos duien la cara tapada i havien accedit a l’interior de la caseta de la instal·lació.