Visita a Villars
Peu de foto
Visita a Villars

40 aniversari de l'agermanament amb Villars

Agermanament
Data de publicació: 08/07/2024

Villars i Torredembarra celebren el 40 aniversari de l’agermanament entre ambdues localitats. Per aquest motiu, del 5 al 7 de juliol, una delegació encapçalada per l’alcalde de Torredembarra, Vale Pino, va visitar Villars per participar en les festes d’estiu i commemorar aquesta fita històrica.

Aquest aniversari ha estat una oportunitat per reafirmar els llaços que uneixen les dues comunitats des de fa quatre dècades. La visita ha servit per reprendre uns contactes més estrets després de la pandèmia, que va interrompre la dinàmica d'activitats continuades. Aquesta visita marca el començament d'una nova etapa de col·laboració i intercanvi totes dues poblacions.

Durant la visita, s'han posat les bases per renovar les comissions d'agermanament i establir un pla d'acció per als pròxims anys. Els passos a seguir inclouen el desenvolupament d'activitats en l'àmbit social, cultural, esportiu i juvenil, amb l'objectiu d'obrir més l'agermanament a la ciutadania i fomentar la participació activa de tots els sectors de la comunitat.

Com a part d'aquesta nova etapa, una delegació de Villars visitarà Torredembarra durant la Festa Major de Santa Rosalia. Aquesta visita serà una oportunitat per continuar amb el diàleg iniciat a Villars i per consolidar els projectes comuns que s'han acordat.

En aquesta visita a Villars, van acompanyar l’alcalde, Vale Pino, el primer tinent d’alcalde, Raúl García; el tercer tinent d’alcalde, Eduard Rovira; la regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, el regidor Carles Fuxet. També hi ha pres part Jordi Solé, exregidor i últim president de la comissió d’agermanament Torredembarra – Villars.