Lliurament de diplomes dels cursos d'orientació laboral i primera acollida

Hi han participat 84 persones, el darrer trimestre de l'any

Formació
Data de publicació: 15/12/2023
Lliurament dels diplomes acreditatius
Peu de foto
Lliurament dels diplomes acreditatius. Foto: Anna F.

84 persones han participat en les diverses accions formatives de l’últim trimestre de l’any, organitzades pels serveis municipals d’Orientació Laboral i de Primera Acollida. Els alumnes van rebre els diplomes acreditatius de la formació aquest dilluns, 11 de desembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Els cursos que s’han dut a terme són de Neteja i desinfecció en l’àmbit sanitari, d’Auxiliar de restauració col·lectiva i càtering, un taller per millorar les competències digitals i la formació inclosa en el circuit d’acollida que abasta el curs sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic i el curs de coneixements laborals. Aquestes formacions tenen com a objectiu millorar la inserció o la reinserció laboral de les persones aturades i fomentar l’autonomia personal de les persones nouvingudes al municipi.

 

La regidora d'Acció Social i Igualtats, Marga Rovira, ha felicitat a totes les persones que han obtingut el diploma, els ha agraït la seva participació i els ha encoratjat a continuar formant-se. Tanmateix, ha explicat que des de la regidoria es continuarà oferint formacions d'aquestes característiques durant el proper any.