Ple juvenil del 8 de maig de 2024
Peu de foto
Ple juvenil del 8 de maig de 2024. Foto: Anna F.

Ple Juvenil 'Entre tots i totes fem la Torre'

Accions contra l’emergència climàtica, tenir cura de l’entorn, equipaments i activitats per als joves, principals temàtiques tractades

Pla Educatiu d'Entorn
Data de publicació: 08/05/2024

Accions contra l’emergència climàtica, tenir cura de l’entorn, equipaments i activitats per als joves: aquestes són les principals temàtiques que s’han tractat aquest matí en el Ple Juvenil «Entre tots i totes fem la Torre», a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra. Representants dels alumnes de 5è i 6è de primària (escoles Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina) i dels de 3r d'ESO (Institut Torredembarra i Institut Ramon de la Torre) han formulat les seves propostes i qüestions i l’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat en cada àmbit quines accions ja es duen a terme, quines no serien viables i quines es poden tenir en compte. També hi han estat presents els regidors i regidores d’Educació, José García; Joventut, Xavier Suàrez; Esports, Berta Castells; Sosteniblitat, Angie Muñoz, i Participació Ciutadana, Joel Ramírez. 

«Entre tots i totes fem la Torre» és una iniciativa del Pla Educatiu d'Entorn que té com a objectiu que els infants i joves coneguin i utilitzin el seu dret d'aportar idees de millora per al poble. Això fa que els alumnes facin xarxa entre ells, comparteixin espais d'aprenentatge fora de les classes i s'involucrin en projectes comunitaris de futur. 'Entre tots i totes fem la Torre' és un projecte que es treballa amb tot el grup de la classe. L’alumnat que va al Ple són els representants que exposen les idees que s'han treballat en conjunt.

El Ple Juvenil s’ha emès en directe al canal de YouTube de l’Ajuntament de Torredembarra i es pot recuperar en aquest enllaç.