Festival Roca Foradada

Festival Roca Foradada

Festival
A partir de:
A les 22 h
Fins a:
Roca Foradada - Port de Torredembarra

Enguany el Festival Roca Foradada es concentra al mes d’agost quan oferirà tres concerts a l’aire lliure, al port de Torredembarra, els dissabtes 10, 17 i 24, a les 22 h. L’aposta pel talent jove i femení és la principal característica del certamen.

Programació del Festival Roca Foradada

Dissabte 10 d’agost, a les 22 h
ANNA ROIG (Jazz | Durada: 90 minuts)
Anna Roig ens presenta el seu disc Aportar bellesa al món, en el qual revela el seu costat més personal i reflexiu. Acompanyada per un septet jazzístic de gran sensibilitat, Anna Roig ofereix un espectacle intimista i potent alhora, compartint tot allò que dona sentit a la vida i contribuint a fer que aquest món sigui una mica més bonic.

Dissabte 17 d’agost, a les 22 h
RAQUEL LÚA (Folk | Durada: 75 minuts)
Raquel Lúa ens convida, amb el seu espectacle Reguero de Luz, a acompanyar-la per les diferents etapes vitals dels éssers humans: el naixement, l’amor i el desamor, la malaltia, la mort i la seva acceptació. Amb un estil folk de sonoritat mediterrània i altres sons tradicionals inexplorats, Raquel Lúa ens farà vibrar plenament amb la seva música.

Dissabte 24 d’agost, a les 22 h
ALBA CARETA GROUP (Jazz | Durada: 90 minuts)
Alba Careta ens presenta el seu tercer disc, Teia, una col·lecció de composicions inspirades en vivències personals. Després de l’èxit d’Alades i Orígens, Alba Careta s’ha consolidat dins l’escena jazzística catalana i europea. Amb la seva trompeta i veu inconfusibles, ens ofereix un concert ple de sensibilitat i energia.

Preu de les entrades
  • Preu general: 7 € per a cada concert.
  • Preu reduït: 5 € per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció.

Venda d'entrades Les entrades es poden adquirir a través del lloc web oficial: www.torredembarra.cat