Més de 1.500 tapes servides en una nova edició de la Mostra dels Ranxets
Va tenir lloc aquest 10 de març
1.512 han estat les tapes que s’han servit en la nova edició de la Mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra”, que ha tingut lloc aquest diumenge 10 de març i els restauradors participants van exhaurir els plats preparats. En aquesta ocasió, hi han pres part cinc establiments de restauració del municipi, el cuiner Àlex Segú i dues bodegues de la Torre, Bon Vi i Cal Serafí, que van oferir degustacions de vins i caves de qualitat. En total, es van poder degustar set tapes de diferents de Ranxets a un preu de 5 € tapa + beguda.
- Arròs amb bacallà. Cal Silver.
- Fideus amb galeres. La Xerieuta.
- Romesco de moixina. La Xeriueta.
- Fideuejat amb tinta de sípia i allioli. Las Palmeras.
- Arrossejat amb gambetes i allioli. Òxid.
- Bull a l’allipebre. Cuiner Àlex Segú.
- Fideuejat de calçots i bacallà amb allioli de romesco. La Ona Livorno.
També hi va haver un taller infantil de cuina, amb 36 participants, a càrrec de Petit Xef i un itinerant musical amb Small River Band Brass. L’organització va anar a càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç.