Ruta gastronòmica de calçots i carxofes

Ruta gastronòmica de calçots i carxofes, al Baix Gaià

Gastronomia
A partir de:
Fins a:
Diversos restaurants del Baix Gaià

De l’1 de febrer al 30 de març, es podrà gaudir d'una nova experiència gastronòmica de les Rutes Baix Gaià Experiences: Calçots i Carxofes. Un total de 23 restaurants del Baix Gaià, 12 dels quals de Torredembarra, oferiran menús i racions especials amb aquests dos productes com a protagonistes, maridats amb vins i caves de Raventós Codorniu. 

Aquesta iniciativa, impulsada per l’Associació AEH Baix Gaià amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i de Comerç, i el patrocini de Raventós Codorniu, busca potenciar la gastronomia local i donar a conèixer la diversitat de restaurants del territori, tant de la costa com de l’interior.

Com a novetat, aquest any es realitzarà un sorteig setmanal, de l’1 de febrer al 30 de març, per guanyar una de les setze places disponibles en el curs de calçots i carxofes que impartirà el xef Àlex Segú el mes d’abril. Per participar-hi, cal seguir el compte d’Instagram @rutesbaixgaia i comentar la publicació del sorteig mencionant la persona amb qui es desitja fer el curs.

Tots els restaurants participants i els seus menús es poden consultar a les xarxes socials @rutesbaixgaia i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Aquesta és una oportunitat per descobrir i gaudir de la gastronomia del Baix Gaià.